WIE IS DE FIETSFIKSER?

De Fietsfikser, dat is Dries Van Muylders. 35 jaar, vader van twee dochters en gebeten door de fiets. Ermee rijden is voor hem de ideale uitlaatklep, er aan sleutelen doet hij minstens zo graag!

Vandaag volgt Dries nog een opleiding fietshersteller bij Syntra en binnenkort kan hij zich gediplomeerd fietshersteller noemen. Met het oprichten van Fietsfikser werd zijn passie een (bij)beroep. Op dit moment is de Fietsfikser een kleinschalige fietsenmaker waar vooral voor en na de werkuren fietsen hersteld worden. Verwacht dus geen chique showroom, maar eerder een gezellig werkkot waar met veel liefde, kennis van zaken én professioneel materiaal aan jouw fiets gesleuteld wordt!

We maken er een punt van transparant te communiceren over onze prijzen. Omdat we dat zelf het liefst zo hebben, maar ook omdat we je een eerlijk idee willen geven van wat jouw herstelling je zal kosten. Zo val je niet achterover van de prijs en kom je met je volgende lekke band hopelijk bij ons terug! Benieuwd naar onze tarieven? Die vind je hier.

 

©2019 door www.fietsfikser.com.