top of page

WIE IS DE FIETSFIKSER?

De Fietsfikser, dat ben ik. Dries Van Muylders, 39 jaar, vader van twee dochters en een zoon én gebeten door de fiets. Ermee rijden is voor mij de ideale uitlaatklep, er aan sleutelen doe ik minstens zo graag!

Sinds juni 2020 kan ik mezelf gediplomeerd fietsenmaker noemen. Ik haalde mijn diploma van fietshersteller bij Syntra en daarmee maakte ik van mijn passie mijn (bij)beroep. Op dit moment is de Fietsfikser een kleinschalige fietsenmaker waar vooral voor en na de werkuren fietsen hersteld en verkocht worden. Verwacht dus geen chique showroom, maar eerder een gezellig werkkot waar met veel liefde, kennis van zaken én professioneel materiaal aan jouw fiets gesleuteld wordt!

We maken er een punt van transparant te communiceren over onze prijzen. Omdat we dat zelf het liefst zo hebben, maar ook omdat we je een eerlijk idee willen geven van wat jouw herstelling je zal kosten. Zo val je niet achterover van de prijs en kom je met je volgende lekke band hopelijk bij ons terug! Benieuwd naar onze tarieven? Die vind je hier.

20230524_145048.jpg
bottom of page