top of page
testrit_edited.jpg

PLAN EEN E-BIKE TESTRIT

Overweeg je de aankoop van een elektrische fiets maar reed je er nooit eerder mee? Je kan bij ons terecht voor een testrit, zonder aankoopverplichting uiteraard!

Contacteer ons om je testrit vast te leggen

venturelli%252520e-damesfiets_edited_edited_edited.jpg

DE E-BIKE ALS VERVOERSMIDDEL. FIETSEN WAS NOG NOOIT ZO COMFORTABEL!

Steeds meer mensen kiezen voor de elektrische fiets als vervoersmiddel en de  corona-epidemie zal dat fenomeen waarschijnlijk nog versterken. Verkies je een gevoel van vrijheid in de frisse buitenlucht boven het dragen van een mondmasker op het openbaar vervoer? Dan is een elektrische fiets misschien wel iets voor jou. Het Belgische merk Venturelli heeft een aantal prachtige exemplaren in verschillende prijsklassen in het gamma. Overweeg je de aankoop van een e-bike? Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze!

Bekijk hier ons aanbod elektrische fietsen

Bicycle Store

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE FIETS? FIETSFIKSER HELPT JE GRAAG BIJ JE KEUZE!

Bij de zoektocht naar een nieuwe fiets is het belangrijk om niet over één nacht ijs te gaan. Wij helpen je graag bij je keuze en gaan samen met jou op zoek naar een exemplaar dat perfect aansluit bij je verwachtingen én precies is wat je nodig hebt. Van elektrische fietsen over mountainbikes tot een degelijke stadsfiets: de mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren je graag. Ook voor kinderfietsen kan je bij ons terecht. Merken die we onder andere verdelen zijn het Belgische Venturelli, het Britse Raleigh, MBM en Vogue Bike

corona.jpg

DIENSTVERLENING IN TIJDEN VAN CORONA

Ook tijdens de huidige coronacrisis kan je terecht bij de Fietsfikser. We werken zoals altijd op afspraak en doen er alles aan om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. We volgen de voorzorgsmaatregelen strikt op en ontsmetten regelmatig alle materialen. Als we van jou hetzelfde kunnen verwachten, is er geen enkel probleem en zijn we jou ook in deze bizarre tijden graag van dienst! Zo blijft onze business draaien en kan jij met een geoliede fiets de benen strekken. Win-win!

bottom of page