top of page
Sans-titre-4.jpg

DE KIFFY LONGTAIL BIKE, IETS VOOR JOU?

De Kiffy Capsule MT is de perfecte fiets voor wie op zoek is naar een duurzaam alternatief voor dagelijkse autoritjes (van en naar school en hobby’s of voor boodschappen bijvoorbeeld) en daarbij meerdere kinderen of extra ‘bagage’ moet vervoeren. De fiets heeft de capaciteit van een kleine gezinswagen en veel longtail bike-eigenaars ruilen er op termijn zelfs een (van beide) auto(‘s) voor in.

De Kiffy Capsule heeft een totaal draagvermogen van 200 kg en heeft plaats voor 2 kinderen achterop. Bij de fiets worden standaard een zitkussen, veiligheidsbeugels en voetsteunen geleverd zodat kindjes veilig van punt A naar B vervoerd kunnen worden. Voor kleinere kinderen kunnen op de bagagedrager één of twee fietsstoeltjes geïnstalleerd worden.

Ook wanneer de kinderen niet meer achterop zitten en ze de fiets ontgroeid zijn, blijft hij zijn diensten bewijzen. Door het rijgemak, de compacte afmetingen en beperkt gewicht (1m80 en 28 kg) lijkt het alsof je met een gewone elektrische fiets rijdt, maar dan wel eentje waarmee je veel kan vervoeren! Zowel op de voordrager (tot 15 kg) als op het bagagerek kunnen boodschappen of andere spullen vervoerd worden.

De fiets is uitgerust met een krachtige Bosch motor waardoor je moeiteloos rijdt – hoe zwaar je ook geladen bent – en heeft een rijbereik tot 70 km dankzij de 400 Wh batterij. 

Een van de grote voordelen van deze longtail bike zijn zijn compacte afmetingen. Met zijn lengte van 1m80 is hij niet veel langer dan een gewone fiets en parkeer je hem overal zonder problemen (wat met een bakfiets bijvoorbeeld niet altijd het geval is). Ook thuis heb je niet veel plaats nodig om de fiets te stallen. Hij is zo gemaakt dat hij ook verticaal rechtop kan staan waardoor kleine bergruimtes geen probleem vormen.

Op zoek naar meer informatie over de Kiffy Longtail bike? Contacteer ons of check de website van Kiffy.

Richtprijs: 5.500 euro. 

Prijs op aanvraag. 

Wil je zelf ondervinden of deze fiets iets voor jou is? Bij ons kan je de Kiffy Longtail bike gratis uittesten (en breng gerust je kroost mee!) Stuur een mailtje naar dries@fietsfikser.be voor meer info of om een afspraak te maken. Tot binnenkort!

bottom of page